Get Adobe Flash player

HALLO KNIGHTS VAN BLUE KNIGHTS NETHERLANDS II

Vandaag zondag 25 April 2010 is de eerste tourtocht van het nieuwe seizoen gereden.
Om 10:00 uur kwamen de Knights die niet hoefden te werken of andere verplichtingen hadden bij elkaar in ons clublokaal,”Cafe De Mért” in Grevenbicht.
Op de “Mért” in Grevenbicht was het een drukke bedoeling, dit kwam omdat de ” Drifters ” ook een activiteit hadden namelijk hun motorzegening, het zag er gezellig druk uit en de motoren reden dan ook af en aan.
Nadat wij een kopje koffie genuttigd hadden vertrokken wij onder aanvoering van Patrick, deze had de route voor vandaag uitgezet en was daarmee ook de voorrijder.
We reden over lokale weggetjes door Geleen, Spaubeek, Schimmert richting Valkenburg, vanaf hier reden we verder het heuvelland in, tot we op een gegeven ogenblik bij de “Plank”de grens overreden naar België, via leuke kleine wegen door de voerstreek kwamen we uiteindelijk bij het “Amerikaanse Kerkhof van Henri Chapel”, hier werd er afgestapt en even een paar foto’s gemaakt, waarna we ook het kerkhof gingen bewonderen.
Jan kreeg hier het idee om de lunch te nuttigen bij hem thuis, dit omdat hij gezien had dat de route ongeveer door zijn voortuin ging.
Na kort overleg met de rijders belde hij Imo op om te kijken of zijn idee uitgevoerd kon worden, we moesten nog ongeveer een uurtje rijden werd aan Imo verteld, Imo dacht niet lang na en gaf groen licht.
Nadat we een uur later bij Jan thuis aankwamen werd er koffie gedronken en de B.B.Q. aangemaakt, Imo had salades gemaakt en de gezelligheid was  een feit.
Om 15:15 uur werd er van Jan, Imo en Patrick afscheid genomen en reden we retour naar huis.
Ik mag zeggen dat de eerste tour een toppertje was, de weergoden waren ons goed gezind en de route was een mooie route, zelfs heb ik wegen gezien waar normaal geen motoren of auto’s komen, maar dat had met de Garmin van Patrick en het verkeersbord “verboden in te rijden”te maken.
Ik wil namens alle rijders van vandaag Patrck bedanken voor de fijne rit, en Jan en Imo vanwege hun spontane actie en gastvrijheid.
DIT WAS BLUE KNIGHTS TEN VOETEN UIT!!!

Voor de foto’s van deze leuke dag kijk in ons foto album

Blue Knights International
Blue Knights European