Get Adobe Flash player
Hier het verslag van de laatste toerrit van het jaar op 19-10-2014.Treffen op zondagmorgen vóór 10.00uur bij Jan Simons thuis waar er nog wel even tijd was voor een bakje koffie.
Deelnemers waren Pierre Driessen, Frank en Rachel Griek, Wil Lahaye en zijn echtgenote Emmy, Thomas Oertlin, oud-lid Robert Laendle, Harco Crutz en Robert Kern ( introducees) en ikzelf Jan Simons.

Vertrek om 10.15  vanuit Vaals richting Belgie waar we via Eupen en de Baraque Michel naar Malmedy reden waar er nog even (alweer) een bakkie werd gedaan op een van de terrasjes aldaar op het fraaie marktplein.
Vanuit Malmedy werd er naar St. Vith gereden, en vanuit daar naar de Luxemburgse grens, Weisswampach via enkele omleidingen die achteraf ook wel mooi waren.
Via het mooie Clerveaux naar het kasteeldorp Vianden met zijn prachtig kasteel en kabelbaan.
Daarna richting Echternach, waar we op een gezellig terrasje een heerlijke schnitzel hebben genuttigd voor een zeer aantrekkelijk prijsje van € 10,00 de man inclusief een colaatje. Dus, plezier hoeft niet duur te zijn !!!hahaha.
Het weer speelde voortreffelijk mee en het enige waar men als motorrijder rekening diende te houden, waren de bladeren en de vochtige gedeelten op de wegen, maar dit is allemaal prima verlopen zonder onaangename incidenten.
Toen iedereen weer gesterkt was, reden we over het algemeen via enkele omwegen weer via grotendeels dezelfde weg huiswaarts.
In Vaals hebben we afscheid genomen, en had ik het idee (corrigeer me als ik ernaast zit) dat iedereen een prima dag had gehad en met een voldaan, maar moe gevoel naar huis ging.
(Die moeheid komt enkel en alleen door te weinig jaarkilometers, dus volgend jaar nóg meer rijden!!!!!) Hint!!!!
De totale rit zat rond de 400km wat voor een echte motorrijder geen probleem mag zijn, toch??
Na de beelden te bekijken misschien een goede motivatie om bij de volgende gelegenheid er weer lekker bij te zijn, want hoe meer zielen, hoe meer vreugde toch?

Mocht er interesse zijn, ik bezit nog ruim filmmateriaal van tijdens de rit waar iedereen wel enkele malen werd gefilmd.
Vergeet dan geen memo-stick mee te nemen wanneer je hierop wil terugblikken!!!!

Ride With Pride,

Jan Simons
Roadcaptain / Director  BlueKnights Netherlands II
Selzerbeeklaan 54
6291HX Vaals
0433065441 / 0622690657
jan.simons@live.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Blue Knights International
Blue Knights European