Get Adobe Flash player

Op donderdag 14 mei 2020 bereikte ons het droevige bericht dat omstreeks 14.00 uur ons zeer gewaardeerde ere-clublid

Paul Brock

zijn strijd tegen kanker heeft verloren.
Onze motorvriend was pas 52 jaar.

Vriend, doorzetter, manager, oprecht, eigenwijs, punctueel,
Zorgzaam, collectioneur, diplomatisch, natuurmens,
Bemiddelaar, perfectionist, wereldreiziger, muziekliefhebber,
Vertrouwenspersoon, bescheiden, optimist, Blue Knight,
Trouw, collega, avonturier.

Deze woorden geven een beschrijving hoe Paul was en familie, collega’s en vrienden hem kende.
Zo hebben de leden van Blue Knights Paul ook gekend en zo zal hij voor altijd in onze herinneringen blijven.

Paul heeft na een verzoek van het bestuur om erelid te worden van ons chapter, vanwege het feit dat hij in de voorgaande jaren samen met onze Road Captain Jan verschillende onvergetelijke tourritten heeft gepland en daar is voor- c.q. meegereden, met trots en zeer vereerd dit verzoek aanvaard.

Paul was een zeer actief lid en een perfectionist. Hij was alleen tevreden als op het eind van de rit alles volgens plan was verlopen. Hij kon genieten van de complimenten die daarop volgden. Tevens was Paul een grote steun in de organisatie tijdens ons 20 jarige jubileum treffen in Heerlen. Ook voor deze tourrit was hij verantwoordelijk. Dingen plannen en uitvoeren waren zijn passie en konden er naast zijn drukke baan ook nog wel bij. Paul was gecharmeerd van de familiaire sfeer binnen de Blue Knights waar iedereen hem als een vriend behandelde. Hij leerde er volgens eigen zeggen “ veel leuke en interessante “ mensen kennen. Mede door zijn brede interesse kwam Paul met iedereen in gesprek en zat zo wel uren gezellig in een gesprek. Deze gesprekken werden door een ieder die met Paul in aanraking kwam zeer gewaardeerd en hier wordt nog regelmatig over gesproken.

Zijn grote liefde was het merk BMW. Naast zijn K 1200S was hij in het bezit van een 2-tal klassieke modellen. Een R 69S en zijn paradepaardje, een R12 met zijspan uit 1941. Deze laatste was bijna klaar, maar door de explosieve achteruitgang van zijn gezondheid heeft hij spijtig genoeg het perfecte eindresultaat niet meer mogen bewonderen. Helaas heeft hij hierdoor zijn laatste doel, met zijn R 12 een rondje om het dorp te rijden niet meer gehaald.

Door alle beperkingen betreffende het coronavirus konden we nog maar op een zeer beperkte manier afscheid nemen van onze vriend Paul.

Tijdens zijn laatste rit, mede onder escorte van Familie en enkele Blue Knights en mede- motorvrienden is Paul op een veel te jonge leeftijd vertrokken naar Heaven 1.

We zullen hem en zijn steun en vaak droge humor vreselijk missen, elke rit, elk evenement opnieuw.

Paul, je zult voor altijd in onze harten en gedachten blijven.

RUST IN VREDE, TOT ZIENS IN “ HEAVEN I “.

Namens leden en bestuur
Blue Knights Law Enforcement Motorcycle Club Netherlands 2,
Jan Simons,
Road Captain / Director

Blue Knights International
Blue Knights European