Get Adobe Flash player

Op 17 februari ontvingen wij, van zijn vrouw Judith, het trieste bericht dat van ons is heengegaan ons actief en gedenkwaardig lid
                                   

                       JOHN “REDSKIN” SCHELLINGERHOUT

 

Hij overleed aan kanker na een kortstondige maar heftige ziekteperiode, op 46 jarige leeftijd.

John was voor ons chapter een zeer actief lid en, ondanks de grote reisafstand, altijd aanwezig bij de diverse evenementen. Hierin zal hij voor ons altijd een voorbeeld blijven.
Ook was John altijd in voor een leuke babbel, en in het bijzijn van zijn zware shaggie, hebben wij vele leuke momenten meegemaakt met hem.
De uitvaartdienst, gehouden op 20 februari, was een weerspiegeling van hoe John was.
De delegatie van ons chapter was zeer vereerd daar bij aanwezig te mogen zijn.
Om met zijn dierbaren, afgevaardigden van de andere MC’s, Blue Helmets en Blue Berets Denmarken, waar John lid van was, collega’s van zijn werk, vrienden en andere bekenden afscheid te kunnen nemen, zal voor ons altijd een gedenkwaardig moment blijven.

Tijdens de uitvaartdienst werd het nummer “ I am on a highway to Hell” gedraaid, maar wij als Blue Knights Netherlands II zijn er zeker van dat John op het juiste moment afgeslagen is en aangekomen is in Heaven I. Wij zijn er van overtuigd dat hij met de andere leden, die hem voor gegaan zijn, van dit chapter van Blue Knights nog een aangename tijd zal gaan doorbrengen.

John, voor altijd bij ons in gedachten en tot ziens bij Heaven I

Namens leden en bestuur, Blue Knights Law Enforcement Motorcycleclub Netherlands II

 

Blue Knights International
Blue Knights European