Get Adobe Flash player

Vandaag was het zo ver, we gingen de stuwmerentocht rijden, er werd verzameld in Grevenbicht bij “Café de Mért”, van hieruit werd naar Vaals gereden waar Jan ons samen met Wil opwachtte.

Na wat gekloemel door Frank (olie,Lucht) werd er vertrokken richting Eupen waar het eerste stuwmeer bezocht werd,na plassen en foto’s maken werd er koers gezet naar het tweede stuwmeer”De Gileppe”.Hier werden de motoren geparkeerd en we gingen de lift in om naar boven te gaan en vanuit daar het mooie panorama te bewonderen, dit was voor enkelen nou niet “je van het” tenminste als je last hebt van hoogtevrees, hierna helemaal naar beneden en even de leeuw bezocht die midden op de dam staat.

Nadat we de Gileppe verlaten hadden werd koers gezet naar “Malmedy” om daar wat te drinken en een vorkje te prikken, nou ja te drinken was geen punt maar eten ging niet bij deze “Bistro”??? even ons geinformeerd en een friture opgezocht, hier kwam ook Mandy de dochter van Jan erbij samen met haar vriend.

Nadat we gegeten hadden hebben we een ronde rond Malmedy gereden en vervolgens zijn we richting Vaals gaan rijden om vervolgens bij Jan en Imo nog even iets te gaan drinken,hier werd ook afscheid genomen en de thuis reis ingezet, Patrick moest nog naar Meppel een kleine 2,5 uur rijden en dat na de 225 Km die we er al op hadden zitten,wat een inzet!!!Ook ons nieuwste lid Wil had het naar zijn zin gehad en hij vervolgde zijn reis terug naar Maastricht, Pierre naar Urmond en de rest naar Sittard.

Ik wil via deze weg de Roadmaster van vandaag bedanken voor zijn inzet en mooie route, ook onze gast rijders wil ik bedanken,zij hebben een positieve inbreng gehad in een zeer geslaagde dag.

Ik hoop dat we er zo nog velen mogen beleven, iedereen is aan zijn trekken gekomen volgens mij, de snelle jongens hebben hier en daar kunnen gummen en de rest heeft relaxed rondgetoured in een mooie omgeving.

Op naar de volgende route

Frank

 

Blue Knights International
Blue Knights European